Aanmelden
Email:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?

V.T.T.L.: A130

Sporta: 301 1125

BTW: BE 0433.348.488

Spelen & Trainen

Tafeltennisklub Schoten is aangesloten bij V.T.T.L. en Sporta en staat onder de voogdij van v.z.w. 'Tafeltenniscentrum Schoten'.

Bij T.T.K. Schoten kan je je tafeltennistechniek verbeteren, ongeacht leeftijd of huidig niveau. Ben je in staat een bal op tafel te houden, dan zijn er bij ons trainingsmogelijkheden. 

Jong en oud is welkom om vrij te trainen op dagen dat de club open is op de tafels die beschikbaar zijn (niet in gebruik voor competitie).  Van midden augustus tot einde mei is dat op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 20.00 uur. Van begin juni tot midden augustus is er trainingsgelegenheid op dinsdag (en evt. vrijdag). Deze regeling geldt ook in Kerst- en Paasvakantie.  In de clubagenda (toegankelijk voor clubleden) is voor elke dag aangegeven of de club open is, en hoeveel tafels er beschikbaar zijn voor vrije training.

Op dinsdagnamiddag is er vrije training van 14:00 - 17:00u.  Deze is in het bijzonder gericht op 55-plussers.

Geleide (jeugd-)trainingen

Voor onze jongere spelers hebben we een uitgebreid aanbod aan geleide trainingen in de periode september/november en januari/mei.

  • Woensdagavond zijn er initiatie-trainingen voor alle leeftijden (van 18:30 - 19:30u.).
  • Donderdagavond organiseren we gevorderde trainingen voor de competitie-spelende jeugd (van 19:00 - 21:00u.).
  • Zaterdagnamiddag is er initiatie-training voor kinderen onder de 12 jaar (-12) (van 14:30 - 16:30u.).

De instapleeftijd voor geleide training is 8j. Per uitzondering (na het slagen voor een toelatings-test door één van onze jeugdtrainers) kan men reeds vanaf 6j starten.
Interesse? Bekijk hoe je meer informatie kan bekomen of hoe je kan aansluiten bij onze club.