Aanmelden
Email:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?

V.T.T.L.: A130

Sporta: 301 1125

BTW: BE 0433.348.488

Evenementen

 

ACTIE LEVENSLOOP 2024

levensloop

Voor het derde jaar op rij gaat deze actie ten voordele van de "Stichting tegen Kanker" door in het gemeentepark rond het kasteel van Schoten.
Alle verenigingen van de gemeente Schoten worden uitgenodigd om deel te nemen aan een 24-uur estafette die van start gaat op zaterdag 7 september om 15:00u en eindigt op zondag 8 september om 15:00u. Het is de bedoeling dat er gedurende het ganse verloop van dit evenement iemand van elk deelnemend team op het parcours 'in beweging' is. Er is geen tijdsopname. Je mag dus lopen, joggen, stappen, wandelen, kuieren, zelfs strompelen. Maar om die 24 uur volledig op te vullen is er wel een héél groot team nodig. We rekenen er op dat er voldoende kandidaten zullen zijn om deze actie te ondersteunen. Daarom zal je vanaf nu al kunnen opgeven in welke tijdsblokken je jezelf vrij wil maken. Indien je u hiervoor wil inzetten tenminste. Per tijdsblok kunnen meerdere personen zich opgeven, zodat het niet noodzakelijk is dat één persoon het ganse tijdsblok opvult. Deelname kan door € 10,00 inschrijvingsgeld te betalen, dat integraal naar het goede doel gaat.
Voor het eerst zal onze club er met een eigen stand staan. De bedoeling hiervan is niet alleen om extra steun te verlenen aan de stichting tegen kanker, maar ook om onze club iets prominenter in beeld te brengen. We zullen de bezoekers de gelegenheid geven om deel te nemen aan ons “balletje-klop-spel”. Uiteraard moeten er eveneens vrijwilligers zijn om dat tentje te bemannen.

Laat het gerust weten als je wenst deel te nemen.  Contacteer hiervoor Ludo Van Gestel (bestuur@ttkschoten.be - 0475  44 29 83) of Isabelle Zegers (0797  53 96 01).  Zij zullen je dan verder informeren.

Wil je op een andere manier je steun verlenen, dan kan je via  https://www.levensloop.be/relays/schoten-2024 kaarsenzakjes aanschaffen. Hiermee wordt ’s nachts het parcours verlicht.
Meer info volgt zodra het kan ook op deze pagina. 
Inschrijven kan op de lijst in de club (dan zorgen wij voor de inschrijving) of via de website van levensloop.

  • klik op "Start of vervoeg een team"
  • Log in of registreer
  • Klik dan op "Een bestaand team vervoegen”
  • Scroll naar beneden tot bij “TTK Schoten”
  • Vul je gegevens in en klik op "Inschrijven"

 

Schlagerfestival

Zondag 30 maart 2025

polonaiseZin om een zondagmiddag helemaal uit de bol te gaan? 
Wij gaan zondag 30 maart 2025 met een bus naar het schlagerfestival in de Trixxo Arena in Hasselt
Wij hebben 25 staanplaatsen ambiance en 25 zitplaatsen op de tribune.  Laat maar weten waar u interesse in hebt.

Let wel op. De plaatsen zijn beperkt. Op is op !

Vertrek vanaf Parking De Zeurt Schoten om 12:15u.

Terug in Schoten rond 20:00u.

Prijs toegangsticket + bus: € 60

inschrijven via feest@ttkschoten.be

Betalen op rekeningnummer BE48 9799 5866 2927

TTK Schoten - Eksterdreef 12, 2900 Schoten.

Meer info: Dries Dewaele - 0486 15 14 68

 

Clacton-on-Sea op bezoek

Van 29 april tot en met 14 mei 2017 kregen we het bezoek van het Engelse Windsor TTC.  Lees een verslag hierover op de site van Gazet van Antwerpen bij het lokale nieuws uit Schoten.